O nama

Plesni centar by Aurora je projekat koji je nastao iz zajedničke ideje i želje tima stručnjaka da kreiraju mesto gde je ples osnovna jednica mere za zabavu, rekreaciju, druženje i sreću, kao platforma za kreativne ljude i projekte.

Tim profesionalaca iz oblasti organizacije, marketinga, sportskog menadžmenta u agenciji XY Point i vrhunski plesni stručnjaci sa najvišim nacionalnim i međunarodnim licencama iz plesnog kluba Aurora osnovali su jedinstven, drugačiji od svih, Plesni centra by Aurora na Novom Beogradu.

Naša vizija je kreiranje prepoznatljivog brenda u svetu plesa i zauzimanje liderske pozicija Plesnog centra by Aurora na osnovu inovativnosti, kvalitetne usluge, stručnosti zaposlenih i zadovoljstva klijenata.

Želimo da promovišemo ples kao sportsko-rekreativnu disciplinu koja je dostupna široj populaciji različitog starosnog doba u cilju zdravijeg, srećnijeg i kvalitetnijeg života.

 

Plesni centar

Plesni centar by Aurora se nalazi u Bulevaru Arsenija Čarnojevića 94, blok 29, na Novom Beogradu preko puta zapadnog ulaza u Kombank Beogradsku arenu. Prostor zauzima površinu od 380 m2 gde se nalaze 3 savremeno opremljene sale, udobne svlačionice, recepcija i caffee klub za sve one koji žele da uživaju u divnoj muzici i pozitivnoj atmosferi.

Sala 1

Sala

Sala 2

Sala

Sala 3

Sala

VIŠE FOTOGRAFIJA U GALERIJI

Oznake: o nama

  • 1