Utisci članova

Snezana

Snežana

(Društveni ples)

Teško je u par rečenica opisati sve divne stvari koje ples donosi.

Kompleksna aktivnost koja objedinjuje rekreaciju, trening za mozak i motoriku tela, uživanje u muzici, uživanje u obilju dobre energije i druženju …

Kad u drugim aktivnostima nastane pauza, ples se nastavlja! Dobro raspoloženi plesači su svuda oko nas…na plesnim večerima, svadbama, prijemima, žurkama…Neprocenjivo je druženje plesne ekipe! U životu svi imamao problema i razloga za neraspoloženje, ali ples će vas naterati da zaboraviti na njih i isuniti vas srećom…

Ples I plesna škola su jedna od najboljih stvari koje su mi se desile u životu!!!


Zvezdana

Zvezdana

(Društveni ples)

Već više od dve godine član sam Novog plesnog centra i to je jedna od najboljih odluka koju sam donela....rešila sam da plešem!!! A to je značilo ulazak u jedan sasvim novi svet - svet zadovoljstva,osmeha i radosti...uz svaki novi ples,svaku novu figuru zadovoljstva i osmeha jos više!!!
Uz profesionalne instruktore upoznala sam i predivnu grupu ljudi,toliko različitih, a opet nekako istih- postali smo prijatelji deleći istu ljubav-PLES!!!


Ljubodrag

Ljubodrag

(Društveni ples)

Maja 2017. godine, u proleće, kad' mu vreme jeste, uplovih u vode plesa, zabave, druženja, ... Jednom rečju - zadovoljstva! Od tada su časovi plesa u Novom Plesnom Centru (NPC), plesne večeri i kafana, sa svim tim divnim devojkama i momcima, sa kojima me taj moj izbor spojio, među najlepšim vrhovima mog bivstvovanja! Dakle, NPC, naravno!


Jovica

Jovica

(Folklor – individualni časovi)

Želeo sam već duže vremena da naučim da igram folklor (uglavnom Užičko kolo). Ali pošto živim u inostranstvu, na žalost nisam imao mogućnost za to.

Tako da sam početkom godine intenzivno tražio plesnu školu u Beogradu i okolini, gde bih mogao u sklopu planiranog dolaska u Beograd (u Martu) da uzmem par časova folklora.

Na kraju te pretrage sam se odlučio da kontaktiram Novi Plesni Centar na Novom Beogradu, pošto mi je se među ostalom lokacija svideo i internet nastup, delovao je veoma profesionalan. Uz to je i ponuda bila veoma pregledna i transparentna (cene) u odnosu na druge škole.

Na moj prvi upit u vezi individualnih i/ili grupnih časova je odmah odgovoreno i Dragana (vlasnica) mi je ponudila paket sa 8 časova, koji su vremenski odgovarali mom upitu.

Taj prvi pozitivni utisak je se ubrzo potvrdio u Plesnom Centru. Dragana i moji instruktori za folklor Marijana i Vladan su bili sjajni u svakom smislu. Marijana i Vlado su bili od početka veoma ljubazni, stručni i fokusirani, a uz to i veoma strpljivi ;)) Trudili su se svaki dan maksimalno i uspeli smo – iako u to ,predhodno , sam nisam verovao/očekivao - da me u tom kratkom vremenu nauče osnove Užičkog kola.

U sledeća 3 meseca sam jos 3 puta dolazio u Beograd. I za svaki vikend – znači čak i subotama i nedeljama – sam imao organizovane individualne časove folklora I nekoliko časova plesa koji mogu da primenim u svakoj prilici. Nakon ta 4 vikenda sam naučio da igram Užičko kolo (uz standardni trokorak čak i ukršteni trokorak, trokorak sa poskokom itd), Vlaško kolo Niiski sa-sa i osnove plesa i Discofoxa.

I uveren sam, da sam to sve u tako kratkom vremenu, samo zahvaljujući mojih motivisanim, stručnim i primernim instruktorima uspeo naučiti. Još jednom jedno veliko hvala Dragani, Marijani i Vladanu, bili ste sajni.